baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

27 листопада 2014 року за участі заступника голови Павлоградської райдержадміністрації Л.М.Комаркової, начальника управління праці та соцзахисту населення Косарук Л.В., начальника пенсійного відділу по нарахуванню пенсій Крутогуз В.Н., завідувачів АЗПСМ, ФАПів та ФП, головних медичних сестер, заступника головного лікаря, заступника головного лікаря з експертизи головним лікарем ПРЦПМСД Смеловською Л.В. проведена оперативна нарада. Обговорено наступні питання:

  1. Про надання допомоги переселенцям та військовим, які знаходяться в зоні АТО.
  2. Питання нарахування соціальних виплат громадянам України
  3. Про зміни до пенсійного законодавства.
  4. Про пільги для інвалідів та інвалідів дитинства.

По першому питанню виступила заступник голови райдержадміністрації Комаркова Л. М., яка проінформувала присутніх про колегію, яка відбулася в райдержадміністрації 26.11.2014 року, про питання, які розглядалися на колегії, про матеріальну допомогу, яку надали мешканці району українській армії, які знаходяться в зоні АТО, про зустріч з волонтерами, про можливість подальшої участі медичних працівників в наданні допомоги для переселенців з Луганської та Донецької областей, а також для національної гвардії України.

По другому питанню виступила начальник управління праці та соцзахисту населення Косарук Л. В., яка довела до присутніх інформацію про вимоги для видачі довідок для переселенців з Луганської та Донецької областей, про надання соціальної підтримки переселенцям, про надання субвенції та матеріальної допомоги в разі необхідності, відповіла на численні питання присутніх.

По третьому питанню виступила зав. Відділу нарахування пенсій Крутогуз В. Н., яка  ознайомила присутніх з порядком нарахування пенсій, про пенсійні внески для пацючих та сумісників, про зміни нарахування коштів матерям, які знаходяться по догляду за дитиною до трирічного віку, відповіла на численні запитання присутніх.

Соболь А. Н. довів до присутніх інформацію з семінару, який проводила Дніпропетровська обласна профспілка медичних працівників та повідомив, що в 2015 році пройдуть перевиборчі збори  в Павлоградському РЦПМСД, так як  в 2014 році Масляєв пішов на пенсію та звільнився, а Соболь виконує обов’язки голови профспілки Павлоградської РЦПМСД. На сьогодні переглядається колективний договір згідно змін чинного законодавства. Всі зміни, які будуть внесені до колективного договору будуть донесені до присутніх. Колективний договір пройде експертизу в обласному профспілковому комітеті, після чого винесуть на колективні збори та затвердять, підпишуть та віддадуть до відділу реєстрації.

По наступному питанню виступив юрисконсульт Савкін, який ознайомив присутніх зі змінами про пільги, які надаються інвалідам та інвалідам дитинства. Інформація роздрукована та доведена до амбулаторій. Головний лікар нагадала присутнім, що з першого грудня поновлюється виписка пільгових рецептів по відшкодуванню за лікарські засоби для хворих на гіпертонічну хворобу. На грудень місяць для Павлоградського районного центру виділено 22 тис. грн на рецепти. Ці ліки можна отримати в аптеках “Медичної академії”.

З інформацією виступила інфекціоніст-стажист Самарська Н. А., яка довела до присутніх графік робіт кабінету інфекційних захворювань, наказ по грипу та заходи по зниженню захворюваності, по направленню до неї інфекційних хворих.

По закінченню присутні прийняли рішення довести інформацію до колективів; повідомити профгрупи, що 05 грудня відбудуться збори в павлоградському РЦПМСД та продовжити виписку рецептів на відшкодування лікарських засобів для хворих на гіпертонічну хворобу.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner