baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

26 листопада 2014 року в.о. голови Павлоградської райдержадміністрації І.М.Чорний за участі керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників установ, організацій району, сільських голів провів нараду. Розглядались наступні питання:

DSC09755

DSC09750DSC09752

  1. Про порядок взяття на облік та надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

DSC09758DSC09756

  1. Про епізоотичну ситуацію в районі з африканської чуми свиней.

 

Епізоотична ситуація щодо захворювання африканською чумою свиней на території України хоча і контрольована але залишається напруженою .

За 10 місяців поточного року в Україні зареєстровано 8 випадків АЧС

( 4 випадки в Луганській та 4 випадки в Чернігівській областях ). У всіх випадках первинним осередком захворювання були дикі кабани , які важко піддаються контролю під час їхньої міграції , а потім захворювання перекинулось на свійських свиней у населених пунктах різних районів .

Захворювання африканською чумою свиней для людини не несе ніякої небезпеки , але дуже великі економічні збитки тому , що все поголів’я свиней в епізоотичному осередку піддають умертвінню з послідуючим спалюванням трупів і всього , що мало контакт з хворими тваринами  . Забороняється ввезення на територію епізоотичного осередку та вивезення за його межі тварин усіх видів , продуктів і сировини тваринного походження , продуктів рослинництва , кормів ,інших вантажів , торгівля тваринами та продуктами тваринного походження на ринках і інших не встановлених для цього місцях

В зв’язку з цим нам необхідно постійно бути готовими і вміти правильно діяти на випадок загрози або спалаху захворювання на території району .Для цього ви отримали “ План заходів ,які необхідно провести у випадку загрози або виникнення  африканської чуми свиней на території Павлоградського району “.

План є обов’язковим для виконання господарствами незалежно від форм власності і підпорядкування, фізичними особами-суб’єктами підприємницької діяльності, громадянами , органами місцевого самоврядування , зацікавленими службами , підприємствами та організаціями .

 

3. Аналіз стану військового обліку військовозобов’язаних і призовників на підприємствах, установах, організаціях Павлоградського району у 2014 році.

 

  1. Збільшення граничного віку перебування у запасі.

 

  1. Питання забезпечення папером для оформлення справ тимчасово переселених осіб управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner