baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

У ході оздоровчої кампанії 2014 року згідно банку даних дітей під особистий контроль керівництва району взято організацію оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, обдарованих дітей, дітей із багатодітних і малозабезпечених сімей, дітей-інвалідів, дітей, потерпілих від наслідків Чорнобильської катастрофи, дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків, та дітей із малозабезпечених сімей, дітей, які перебувають на диспансерному обліку та інших.

З 02 по 23 червня 2014 року була організована робота 15 пришкільних оздоровчих таборів з денним перебуванням,  в яких  оздоровлено 644 учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій.

Із місцевого бюджету  для організації роботи пришкільних таборів  було використано всього 135.600 тис. грн.

Протягом всього періоду роботи  пришкільних таборів відділом освіти та спеціалістами держсанепідслужби здійснювався контроль за роботою оздоровчих таборів, дотриманням вимог санітарно — гігієнічних норм, у тому числі, щодо якості питної води, профілактики спалахів гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь, роботи харчоблоків та медичного обслуговування  дітей.

Протягом перебування у таборах всі діти були охоплені гарячим харчуванням. У 5 школах (Булахівська ЗШ, Вербківська ЗШ, В’язівоцька ЗШ Карабинівська ЗШ, Кочерезький НВК) в яких було організовано денний сон, діти були забезпечені трьохразовим харчуванням з вартістю12.17 грн. з 02.06.2014 року та 14,85 грн. в день з 06.06.2014 року, у 10  інших школах без організації денного сну – двохразовим харчуванням з вартістю10.63 грн. з 02.06.2014 року та 13,32 грн. в день з 06.06.2014 року.
DSC09264Відповідно до наказу  відділу освіти „Про проведення районного конкурсу-огляду на кращу організацію роботи закладів відпочинку з денним перебуванням дітей, які функціонують на базі загальноосвітніх навчальних закладів“ з метою покращення умов оздоровлення дітей і підлітків, організації їх відпочинку та оновлення змісту виховної роботи у пришкільних оздоровчих таборах у червні  2014 року був організований районний огляд-конкурс на кращу організацію роботи закладів відпочинку з денним перебуванням.

Районний огляд-конкурс показав, що  під час роботи таборів відпочинку особлива увага приділялася питанням зміцнення здоров’я дітей, попередженню дитячого травматизму. Для цього в пришкільних таборах були створені відповідні умови для перебування, харчування, медичного обслуговування дітей. У всіх таборах було організовано змістовний відпочинок дітей, цікаве різноманітне дозвілля.

В період роботи таборів активно використовувалася матеріально-технічна база шкіл. Дитячі пришкільні табори працювали відповідно до затверджених статутів, планів, режимів роботи та актів-дозволів, затверджених держсанепідслужбою.

Керівники таборів відпочинку та педагоги творчо підійшли до організації оздоровлення школярів. Зовнішнє оформлення таборів Вербківської, В’язівоцької, Булахівської, Новодачинської, Богданівської І-ІІ,    Богуславської І-ІІІ, Троїцької шкіл відрізнялося яскравістю, казковістю, творчою вишуканістю. В інформаційних куточках щоденно розміщувались: путівка дня, режим роботи табору, щоденне меню та інший інформаційний матеріал.

          На виконання заходів регіональної програми „Про оздоровлення та відпочинок дітей Павлоградського району  у 2014-2016 роках“ за кошти обласного та державного бюджетів оздоровлено 58 дітей:

  • У Дитячому центрі„Молода гвардія“ м.Одеса –  10дітей, в т.ч.:

1 дитина-сирота;

2 дітей із малозабезпечених сімей;

6 дітей, які знаходяться на диспансерному обліку;

1 талановита та обдарована дитина

У Дитячому центрі соціальної реабілітації санаторного типу „Перлина Придніпров’я“ Новомосковський район – 45 дітей, в т.ч.:

2 дітей-сиріт;

5 дітей позбавлених батьківського піклування;

2 дітей із малозабезпечених сімей;

4 дітей, які знаходяться на диспансерному обліку;

25 дітей із багатодітних сімей;

4 талановитих та обдарованих дітей;

3 дітей працівників агропромислового комплексу

У Дитячому оздоровчому таборі Веселка м. Скадовськ –

3 дітейіз малозабезпечених сімей.

 У позаміських дитячих оздоровчих  таборах ім. С. Маркова   та  „Пролісок“   філії   ОАО “Павлоградвугілля” “Соцвугілля”, які розташовані на території Павлоградського району, у 2014 році оздоровлено 1388 дітей:      (І зміна 464 дитини, ІІ зміна 481 дитина, ІІІ зміна 443 дитини).

Станом на 22 жовтня 2014 року на оздоровлення та відпочинок за кошти обласного та державного бюджетів загальноосвітніми закладами району направлено:

 «Перлина Придніпров`я» Новомосковський район

Вербківська ЗОШ І-ІІІ ст. – 20 дітей

В’язівоцька  ЗОШ І-ІІІ ст. – 4 дітей

Межиріцький НВК ім. І.С. – 4 дітей

Богданівська ЗОШ І-ІІІ ст. – 4 дітей

Межиріцька ЗОШ №2  І-ІІІ ст. – 3 дітей

Богуславська  ЗОШ І-ІІІ ст. – 2 дітей

Богданівська ЗОШ І-ІІ ст. – 2 дітей

Новодачинська  ЗОШ І-ІІІ ст. –  2 дітей

Кочерезький НВК – 2 дітей

Привовчанська ЗОШ І-ІІІ ст. –  1 дитина

Васильківська ЗОШ І-ІІІ ст. №2  – 1 дитина (дитина проживає в с.Троїцьке)

 «Молода гвардія» м.Одеса

Богданівська ЗОШ І-ІІ ст. – 3 дітей

Межиріцький НВК ім. І.С. Обдули   — 2 дітей

Булахівська ЗШ І-ІІІ ст – 2 дітей

Богуславська      ЗОШ  І-ІІ ст.  – 1 дитина

Вербківська ЗОШ І-ІІІ ст. – 1 дитина

Новодачинська  ЗОШ І-ІІІ ст. – 1 дитина

«Веселка» м.Скадовськ

 Межиріцький НВК ім. І.С. Обдули  –   2 дітей

Троїцька ЗОШ І-ІІІ ст. – 1 дитина

 Всього:

Вербківська ЗОШ І-ІІІ ст. – 21 дитина

Межиріцький НВК ім. І.С. Обдули – 8 дітей

Богданівська ЗОШ І-ІІ ст. – 5 дітей

Богданівська ЗОШ І-ІІІ ст. – 4 дітей

В’язівоцька  ЗОШ І-ІІІ ст. – 4 дітей

Новодачинська  ЗОШ І-ІІІ ст. – 3 дітей

Межиріцька ЗОШ №2  І-ІІІ ст. – 3 дітей

Богуславська  ЗОШ І-ІІІ ст. – 2 дітей

Кочерезький НВК – 2 дітей

Булахівська ЗШ І-ІІІ ст – 2 дітей

Привовчанська   ЗОШ І-ІІІ ст. – 1 дитина

Васильківська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 – 1 дитина

Богуславська      ЗОШ  І-ІІ ст. – 1 дитина

Троїцька ЗОШ І-ІІІ ст. – 1 дитина

 

DSC09262  За підсумками проведеної роботи 22 жовтня 2014 року заступник голови Павлоградської райдержадміністрації Л.М.Комаркова відзначила кращих вчителів, які приймають активну участь у проведені даної роботи. Так за   вагомий   особистий    внесок   в   організацію   та   забезпечення оздоровлення дітей у 2014 році нагороджено Подяками голови Павлоградської райдержадміністрації та подарунками: Головіну Любов Олнксіївну — соціального педагога Вербківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Сумську Наталю Андріївну — педагога-організатора Богданівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Середу Катерину Іванівну -соціального педагога, практичного психолога Булахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Петрушенко Тетяну Григорівну — заступника директора з виховної роботи Межиріцького НВК ім. Обдули І.С.

 DSC09255

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner