baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Відповідно до Закону України «Про державні нагороди» почесне звання України є державною нагородою і є вищою формою відзначення громадян за видатні заслуги перед Україною. Починаючи з 2004 року, Указом Президента України  жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей, присвоюється почесне звання України  „Мати-героїня”.

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку від імені Президента України Петра Олексійовича Порошенка, голова Павлоградської районної державної адміністрації ДУДНІК Віктор Миколайович вручив Посвідчення та медаль про присвоєння почесного звання  України  „Мати-героїня“ КРОХМАЛЬ Ганні Кузьмівні, КОЗЕЛЕЦЬКІЙ Марії Єгорівні, СИЗЬКО Ганні Пилипівні, ДОБРИНІНІЙ Ользі Іванівні, МАЛЬЦЕВІЙ Ганні Михайлівні.

Віктор Миколайович висловив щиру вдячність матерям-героїням за благородну материнську любов і надійну турботу про своїх дітей, наголосивши, що виховання однієї дитини це є велика праця, а виховання п’ятьох і більше дітей – подвиг. «Нехай будуть щасливими і вдячними Ваші діти, а буденні клопоти завжди будуть радісними і приємними. Добра Вам, міцного здоров’я, любові, родинного затишку і благополуччя на довгі літа», – побажав голова райдержадміністрації.

 

 

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner