baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Основне завдання влади – зробити життя людей комфортним та зручним. У цьому впевнені і самі громадяни, а тому йдуть зі своїми проблемами на особистий прийом до голови  Павлоградської районної державної адміністрації В.М.Дудніка та його заступників. На кожній зустрічі із людьми керівники району вникають у кожне питання та допомагають у його вирішенні.DSC09160DSC09165

Сьогодні, 13 жовтня 2014 року, голова райдержадміністрації В.М.Дуднік провів виїзний прийом громадян у В’язівоцькій сільській раді (двері не зачинялись). Сюди зранку прийшли люди, які не в змозі самостійно вирішити особисті проблеми, а тому шукають допомоги від представників влади. Завдання Віктора Миколайовича – вислухати кожного та надати кваліфіковану відповідь на всі запити громадян. Цього разу сюди зверталися із питаннями як особистого характеру, так і висловлювали думку усієї громади села. Не новою темою обговорення є оренда землі, її приватизація чи цільове використання. Всі конфлікти були розглянуті за участі фахівців, які надали варіанти виходу зі складних ситуацій. Людей, які прийшли на особистий прийом також турбувала проблема отримання різних видів соціальних допомог. У всіх випадках голова РДА долучав до співпраці сільського голову, щоб відповідь громадянам була більш точною та кваліфікованою. Відповідні розпорядження очільник району дав відразу в присутності людей, які звернулися за допомогою.

DSC09168Тож, хоча географія нашого району досить широка, в усіх куточках Павлоградщини до людей постійно приїздять керівники району, щоб люди відчували підтримку та допомогу, а головне бачили конкретний результат.

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner