baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. Скидати з рахунків людину, яка досягла певного солідного віку абсолютно нелюдяно. Літній вік людини — зовсім не означає, що він вже на багато що не здатний, як раз навпаки, то що може літня людина, рідко здатний зробити більш молодий і мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, але про досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей.

В Україні кожен п’ятий мешканець – особа похилого віку, шоста частина – самотні люди. Заступник голови Павлоградської райдержадміністрації Людмила Михайлівна Комаркова 1 жовтня відвідала стаціонарне відділення постійного або тимчасового проживання в с. Троїцьке та привітала його мешканців. Це люди, які отримали, в силу обставин, піклування та повагу до свого поважного віку від чужих людей. Та не дивлячись на це задоволені життям, адже тут вони відчувають тепло та затишок. Всі присутні мали нагоду переглянути концерт приготовленим працівниками Троїцького будинку культури.

У наймудрішою книзі на землі, в Біблії, Святому Писанні, відкрито говориться про те, що від нашого ставлення до наших батьків і матерів безпосередньо залежить наша власна тривалість життя на цій землі. Зневагою до проблем літніх людей ми сіємо свої власні майбутні проблеми. Закликаємо всіх  людей на землі звернути і зосередити свою увагу на сприянні у вирішенні проблем літнього покоління. Наше цивілізоване суспільство — це суспільство для всіх віків. Нашими спільними зусиллями цілком можливо забезпечити, не тільки щоб ми жили довше, але й щоб наше життя було більш якісним та повноцінним, різноманітним і приносило глибоке задоволення.

З Міжнародним днем людей похилого віку!

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner