baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Міндоходівці Дніпропетровщині вилучили близько 4 тисяч пляшок елітного алкоголю, що мали ознаки підробки

Про це свідчать результати проведених фахівцями ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області 34 перевірок суб’єктів господарювання з питань дотримання вимог чинного законодавства, яке регулює виробництво та обіг спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Так, за результатами спільних заходів з працівниками оперативного управління Міндоходів у Дніпропетровській області вилучено: елітні алкогольні напої у кількості 3954 пляшок, з яких 2753 контрафактної продукції; прозору рідину із запахом спирту у кількості 2685,67 дал.; готової продукції «Етил» у пляшках об’ємом 100 мл. у кількості 93216 шт. та у каністрах об’ємом 10 літрів у кількості 188 штук. без жодних супровідних документів, 10560 пляшок маркованих підробними марками акцизного податку.

Крім того, в ході перевірок виявлено 23 випадки порушення діючого законодавства. До суб’єктів господарювання застосовано фінансові санкції на суму майже 500 тисяч гривень.

На 1 вересня 2014 року у Дніпропетровській області діє 9 тисяч 859 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, з них 4 тисячі 892 ліцензії на торгівлю алкоголем, 4 тисячі 967 – тютюном.

Всього, з 1 січня по 1 вересня 2014 року у Дніпропетровській області анульовано 941 ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. При цьому, 56 ліцензій анульовано за порушення заборони продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім.

Нововведення та останні зміни до Податкового кодексу України

Зміни до Податкового кодексу України є першим кроком до реформування економіки України. Саме про це розповідав на черговому семінарі, який відбувся сьогодні у Будинку профспілок, суб’єктам господарювання голова комісії з реорганізації, заступник начальника ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області Ігор Ломако.

На семінарі заступник начальника щиро подякував всім сумлінним платникам, які в такий важкий для країни час сумлінно сплачують податки. Детально розібравши нюанси нарахування та сплати військового збору, Ігор Ломако зазначив, що хоч військовий збір стягується лише з 03.08.2014 року, надходження його склали близько 70 мільйонів гривень.

Під час проведення семінару було висвітлено зміни щодо податкового обліку, складання та подання податкової звітності до контролюючих органів. Також, обговорено нову систему електронного адміністрування податку на додану вартість.

На питання, як переселенцям отримати облікову картку платника податків для себе та своєї неповнолітньої дитини, Ігор Ломако відповів: «Звертайтеся до нас і вам радо допоможуть в будь-якому територіальному органі Міндоходів у Дніпропетровській області».

Платники Дніпропетровщини додатково сплатили до бюджетів майже 9 мільйонів гривень

ВорганахМіндоходівДніпропетровськоїобластітриваєроботащодовідпрацюваннясільгоспвиробниківврамкахоперації «Урожай-2014». За результатами проведених перевірок юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в бюджет вже надійшло 8 мільйонів 803 тисячі гривень.

Також, в ході контрольно-перевірочної роботи сільськогосподарських товаровиробників виявлено 107 неоформлених працівників, яких в подальшому працевлаштовано. Легалізовано доходу за рахунок добровільного оформлення найманих працівників в розмірі 88,59 тис. грн., з яких додаткові надходження з податку на доходи фізичних осіб за рахунок добровільно оформлених найманих працівників склали 24,07 тис. грн., з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування — 64,52 тис.грн.

Шановні громадяни! Ваша легальна зарплата – Ваш гарантований державою соціальний захист!

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner