baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

 Голова Павлоградської райдержадміністрації В.М.Дуднік та заступник голови райдержадміністрації Л.М.Комаркова провели засідання комісії по забезпеченню населення та установ Павлоградського району вугіллям на побутові потреби в рамках реалізації Стратегії соціального партнерства компанії ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» і Павлоградського району. На засіданні комісії були присутні  Гримайло Н.В., Коновалова О.О., Гриценко Т.В., Косарук Л.В., Горбенко І.В., Роздольська Т.П., Деркач В.І., Куліченко В.М., Коваль Ю.А. Обговорено наступні питання:

  1. Про проведену роботу по збору документів від сільських рад.
  2. Розгляд документів та затвердження списку громадян на отримання  вугілля на побутові потреби.

DSC08402Комаркова Л.М. доповіла, що на виконання протоколу №1 засідання комісії по забезпеченню населення та установ Павлоградського району вугіллям на побутові потреби в рамках реалізації Стратегії соціального партнерства компанії ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» і Павлоградського району від 04.07.2014 року в районі проведено певну роботу:

—          прийнято 275 комплектів документів від сільських рад району по особам, які опинились в складних життєвих обставинах та потребують забезпечення вугіллям на побутові потреби;

—          управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації перевірено розміри пенсій, державних допомог громадян, які подали заяви для забезпечення вугіллям на побутові потреби – дані наведені в списку.

DSC08404

Членами Комісії було розглянуто документи та встановлено їх відповідність п.4.1 Положення про Комісію. Станом на 14.07.2014 року для забезпечення 275 громадян, відповідно до отриманих заяв, необхідно 550 тонни вугілля. Прийнято рішення про включення даних громадян до списку осіб, які мають право на забезпечення вугіллям на побутові потреби. Вирішили затвердити список громадян Павлоградського району на отримання вугілля на побутові потреби в кількості 275 осіб.DSC08407

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner