baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

23 червня – відповідно до Указу Президента України з 2003 року відзначається День державної служби України. Це день усіх українських службовців, діяльність яких направлена на виконання завдань і функцій держави.

Scan1З огляду на те, що функції держави мають найрозгалуженіший зміст, на їх виконання створюються відповідні державні установи, які мають чіткі повноваження.

Це забезпечення сталого суспільно – економічного, агропромислового розвитку, чіткого функціонування фінансової системи, це питання соціального захисту населення, підтримки та сприяння розвитку освітньої галузі, охорони здоров’я, питання культури, спорту, туризму та інше.

Робота державного службовця не завжди помітна для широкого загалу, але саме завдяки злагодженій діяльності працівників виконавчих органів на місцях відбуваються кардинальні позитивні зрушення в соціально-економічному житті держави.

Професіоналізм, справедливість, об’єктивність та оперативність, душевне ставлення до людей, їх потреб і запитів – саме ці якості є критерієм оцінки кожного державного службовця, що зобов’язаний надавати якісні послуги населенню, дбати про дотримання прав і свобод громадян, захист і забезпечення гуманізму, соціальної справедливості та інтересів нашої держави.

Вітаємо всіх державних службовців Павлоградського району з професійним святом та бажаємо міцного здоров’я, успіхів і оптимізму, наснаги у щоденній праці на благо кожного громадянина, та нових здобутків у професійній діяльності.

 

Голова Павлоградської райдержадміністрації            В.М.ДУДНІК

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner