baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

17 червня 2014 року головою Павлоградської райдержадміністрації В.М.Дудніком проведено  засідання Комітету з управління впровадженням Стратегії соціального партнерства компанії ДТЕК і Павлоградського району з питання реалізації проекту по забезпеченню населення району твердим паливом в 2014 році.

З метою реалізації проекту «Створення ефективного механізму забезпечення населення Павлоградського району вугіллям на побутові потреби» у 2013 році проведено відповідну роботу.Комітетом з управління впровадженням реалізації Стратегії соцпартнерства Павлоградського району з компанією ДТЕК затверджено склад Комісії по забезпеченню населення та установ Павлоградського району  вугіллям на побутові потреби, Положення про Комісію та Порядок забезпечення вугіллям.

Між ДТЕК «Павлоградвугілля» та Вербківською сільською благодійною організацією «Горизонти майбутнього» укладено договір надання благодійної пожертви.

Відповідно до Порядку сільськими радами надано до Комісії                     247 комплектів документів осіб, які опинились в складних життєвих умовах та потребують забезпечення вугіллям на побутові потреби.

Всі документи розглянуто, проаналізовано та встановлено їх відповідність Порядку:

— громадяни зареєстровані та фактично проживають на території Павлоградського району,

—   відносяться до сімей, які опинились в складних життєвих обставинах,

— проживають в будинках, обладнаних пічним опаленням,

— не отримують вугілля або грошовий еквівалент вартості вугілля з інших джерел (крім громадян пільгових категорій, які мають право на отримання вугілля за рахунок коштів державного бюджету).

Із 247 осіб, які подали заяви для забезпечення вугіллям на побутові потреби:

—                              117 осіб – це одинокі непрацездатні громадяни, в тому числі  75 осіб, які знаходяться на обслуговуванні в Територіальному центрі надання соціальних послуг;

—                              55 осіб – багатодітні сім`ї, які виховують 3 та більше дітей;

—                              19 осіб – одинокі матері (батьки);

—                              56 осіб — сім`ї яких опинились в складних життєвих обставинах (хвороба, відсутність інших джерел надходження коштів, крім пенсій та соціальних допомог), в тому числі 15 осіб, які знаходяться на обслуговуванні в Територіальному центрі надання соціальних послуг.

Проаналізував кількість заяв, зважаючи  на обсяги запропонованого для реалізації вугілля, взявши до уваги пропозиції сільських рад, соціальних працівників терцентру, Комісією прийнято рішення щодо надання вугілля в кількості 2-3 тонн на домогосподарство в залежності від складності ситуації, в якої опинились громадяни.

Відповідно до укладеного договору, благодійною організацією «Горизонти майбутнього» до ДТЕК «Павлоградвугілля» була подана заявка на отримання вугілля в кількості 556 тонн.

Завдяки оперативній роботі сільських рад району, протягом 3-х днів               247 чоловік, які відповідно до отриманих заяв були включені до списку осіб, що мають право на забезпечення вугіллям на побутові потреби, отримали вугілля у загальній кількості 556 тонн.

Комісія отримала звіти сільських рад про видане громадянам вугілля та направила їх до ДТЕК «Павлоградвугілля».

 

 

 

 

 

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner