baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

31 травня – 03 червня відбулися шкільні свята з нагоди Дня захисту дітей. Свята проходять з насиченою концертною програмою, іграми, конкурсами. Всі діти отримали солодощі, фрукти.

Від облдержадміністрації та райдержадміністрації з нагоди відзначення Дня захисту дітей 72 дитини облікових категорій за місцем проживання отримали подарунки. Подарунки вручала заступник голови райдержадміністрації Комаркова Л.М.

img_3608

За підсумками 2013 – 2014 навчального року визначено 3-х кандидатів на стипендію облдержадміністрації для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

До Міжнародного дня захисту дітей районним Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді була проведена соціальна акція „Привіт, малюк!“. У пологовому будинку привітали чотирьох щасливих мам з сіл району з народженням немовлят, яким вручено подарунки.img_3625

Під час проведення сільських та районних заходів, присвячених Дню захисту дітей проведено соціальну акцію з роздачею рекламної продукції профілактичного напрямку.

З 02 червня на базі шкіл району розпочали роботу 15 пришкільних оздоровчих таборів з денним перебуванням.

Свята пройшли з насиченою концертною програмою, всі діти отримали подарунки.Прийомна сім’я Пиріжок с. Вербки

На проведення заходів до Дня захисту дітей у районі всього використано близько 12 тис. грн. з районного бюджету та спонсорських, коштів. У святкуванні Дня захисту дітей взяли участь близько 3 тис. дітей.

У Павлоградському району діє програма „Соціальний захист та підтримка найменш захищених та малозабезпечених громадян Павлоградського району“ на 2011-2014 роки, в рамках якої протягом 2014 року та до Дня захисту дітей надано матеріальну допомогу 11 дітям-інвалідам на суму 3,2 тис.грн.

img_3594

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Питання захисту прав дітей у Павлоградському районі завжди знаходиться на контроль голови райдержадміністрації.

 img_3596

Начальник служби у справах дітей                                    Наталія Мальцева

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner