baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

В теперішній час актуальним являється питання здобуття освіти особами з обмеженими фізичними можливостями.

Одним із  небагатьох освітянських  закладів, де здобувають  освіту  найнезахищеніші  члени суспільства – діти-інваліди є  Кам’янець-Подільський планово-економічний технікум-інтернат.

В ньому навчається близько 200 молодих людей-інвалідів,  серед яких є сироти,  напівсироти, члени  сімей, що постраждали від аварії на ЧАЕС, соціально-незахищених родин, які потребують підтримки та соціального захисту.

Для вирішення  основних завдань підготовки конкурентноспроможних спеціалістів  у навчальному закладі  створено потужну матеріально-технічну базу:  сучасно обладнані  навчальні кабінети, інформаційний центр,  бібліотеку з читальними залами і філією у гуртожитку,  два кабінети автоматизованого робочого місця спеціаліста.

Оздоровчо-реабілітаційна база включає басейн, зал для ігрових видів спорту, зал лікувальної фізкультури, оснащений спеціалізованими тренажерами, медичний пункт, у структурі якого фізіотерапевтичний, стоматологічний, маніпуляційний, лікарський кабінети.

До послуг студентів сучасний комфортабельний гуртожиток з блоками обслуговування студентів на кожному поверсі, перехідна галерея між навчальним корпусом та гуртожитком.

Кам’янець-Подільський планово-економічний технікум-інтернат оголошує прийом  абітурієнтів на 2014-2015 навчальний рік за спеціальностями:

1. Бухгалтерський облік (системи АПК) на 1 і 2 курси денного відділення.

2. Економіка підприємства (системи АПК) на  2 курс денного відділення.

3. Соціальна робота на 1 курс денного відділення.

            Управління праці та соціального захисту населення здійснюють відбір та направлення претендентів на професійне навчання в закладах системи соціального захисту населення відповідно до рекомендацій центрів зайнятості за результатами наданих профорієнтаційних послуг.

            Адреса управління: м. Павлоград, вул. Радянська, 53а. Тел. 6-44-52

            Адреса технікуму: 32300 м. Кам’янець-Подільський, Хмельницької області, вулиця Годованця, 13. Тел. 3-26-51, 3-26-22 Web-сайт: www.peti.km.ua

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner