baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

В 2014 році з державного бюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Павлоградському району виділено субвенцію з державного бюджету 593,100 тис.грн.а саме:

—         поточний ремонт доріг – 189,800 тис.грн.

—         капітальний ремонт доріг – 403,3 тис.грн.

Аналіз роботи відділу ДАІ з обслуговування м. Павлограда та Павлоградського району МВ УМВС України в Дніпропетровській області показує, що за  перший квартал 2013 р. на території Павлоградського району трапилося 4 ДТП ( 1 особа загинула, 4 особи травмовано) , що на 2 факт менше ніж у 2013 р. ( 1 особа загинула, 6 особ травмовано). Найбільшу кількість ДТП скоєно на території сільських рад с.Вербки, і с.Богданівка. Як свідчить аналіз, одними із головних причин аварійності залишаються низька дисципліна водіїв (грубі порушення правил дорожнього руху, такі як:  керування в нетверезому стані , перевищення швидкості руху, порушення правил проїзду перехресть, проїзд на заборонений сигнал світлофора, виїзд на смугу зустрічного руху), ускладнення умов руху через постійне збільшення автопарку та дорожньої інфраструктури, а також погіршення стану вулиць та автошляхів.

На території району знаходиться 248,5 км автомобільних доріг, які знаходяться на балансі Служби автомобільних доріг Дніпропетровської області (обслуговує їх по складеному договору філія Павлоградський «Райавтодор»).. Майже всі дороги знаходяться в задовільному стані ( 5700 м. кв зруйнованого покриття). Роботи по ліквідації ямковості проводяться на дорогах загального користування, які розташовані на території Павлоградського району, але виконуються вони далеко не в повному обсязі та невідповідною якістю. Стан доріг задовільний.

Проблеми неосвітленості вулиць і доріг на територіях сільських рад знаходяться на контролі сільських голів, але на даний час вирішені не в повному обсязі із-за відсутності коштів. Всього по району необхідно позначити пішохідні переходи дорожньою розміткою „Зебра“-5 од., відсутні дорожні знаки „Діти” -10 од., „Пішохідний перехід” – 10од. ( Булахівська ЗСШ, Карабинівська ЗСШ, Межиричанська ЗСШ №1 и 2).

На виконання заходів Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху у Павлоградському районі на період до 2016 року, затвердженої рішенням  ради від 29.04.2013 року №377-29V з метою забезпечення ефективної реалізації державної політики у сфері безпеки дорожнього руху та усунення недоліків, виявлених в утримані вулично-дорожній мережі в районі, дане питання неодноразово розглядались на нарадах райдержадміністрації, були вжиті дієві заходи щодо усунення недоліків. Сільським головам рекомендовано передбачити фінансування на ремонт вулично-дорожньої мережі населених пунктів, здійснити заходи по ліквідації ямковості, забезпечити безпеку дорожнього руху на під’їзних вулицях до загальноосвітніх навчальних закладів. З метою попередження дорожньо-транспортного травматизму в закладах освіти району проведится просвітницька робота з питань дотримання учнями правил дорожнього руху. В рамках акції «Увага! Діти на дорозі!» в закладах освіти району поновлені інформаційні змінні стенди.

З метою забезпечення проведення профілактичних заходів по безпеці руху на дорогах та залізничних переїздах та з метою кардинального покращення ситуації з аварійністю на транспорті, зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод Павлоградською райдержадміністрацією були надіслані листи сільським головам, генеральному директору ВАТ „Павлоградвугілля“, начальнику філії „Павлоградський Райавтодор“, начальнику Служби автомобільних доріг в Дніпропетровській області щодо вжиття невідкладних заходів по усуненню недоліків, приведенню доріг та залізничних переїздів в належний стан.

 

 

 

 

 

Завідувач сектору взаємодії з правоохоронними

органами, цивільного захисту, оборонної

та мобілізаційної роботи райдержадміністрації                               С.В. СІДНЯК

 

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner