baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

     28  березня 2014 р. у приміщенні  Павлоградської районної бібліотеки  відбулась нарада клубних працівників  Павлоградського  району за темою:  «Просвітницька діяльність клубного закладу. Інноваційні форми клубного дозвілля та розваг для дітей, юнацтва та молоді», учасниками якої стали директори, художні керівники сільських будинків культури, народного дому,   керівники  народних, зразкового аматорських колективів, завідуючі сільськими клубами,  представники  відділу культури, туризму, національностей і релігій  Павлоградської  райдержадміністрації,  фахівці  КЗК ПРОМЦ.

    В ході  наради було порушено низку питань  щодо вирішення   задач у своїй  культурно – просвітницькій роботі працівників  клубних закладів, зокрема: щодо  напрямків клубної роботи з патріотичного, естетичного виховання дітей та  молоді, перспективи розвитку  дитячих аматорських колективів   Павлоградського району з питання організації концертної діяльності та   їх участі у районних, обласних та всеукраїнських фестивалях, конкурсах, святах 2014 року, розширення видів та форм просвітницької діяльності клубних закладів з патріотичного та естетичного виховання  юних, розширення спектру тематики та поглиблення змістовного наповнення  заходів клубного дозвілля і розваг для дітей, юнацтва та молоді, впровадження інноваційних  розважальних та виховних  форм  клубного дозвілля  для адресних   та  різновікових категорій відвідувачів закладів.

В роботі наради  прийняла участь начальник відділу культури, туризму, національностей і релігій  Павлоградської  райдержадміністрації  Амірханова Л. О., висвітливши нагальні  питання життєдіяльності клубних закладів, до яких увійшли  підготовка та проведення атестації 10 народних, і 1 зразкового аматорських колективів на предмет підтвердження почесного звання „народний», «зразковий”  11 квітня 2014 року, проведення, згідно положень, Х районного фестивалю творчо обдарованої молоді «Весняна квітка» у травні 2014 року, VII районного фестивалю фольклору «Роде наш красний» у жовтні 2014 року,  навчання  працівників культури  з  питання  безпеки  праці.

Організаційна  заключна година наради  включила в себе обговорення питань  тематики  семінару, надання роздаткового матеріалу для використання у роботі   клубними працівниками, підготовлені фахівцями КЗК «Павлоградський РОМЦ» , а саме методичні  розробки – поради: та посібники  «Інноваційні форми клубного дозвілля та розваг для дітей, юнацтва та молоді»;               «Організація та класифікація  культурно дозвілевої роботи»;«Методика постановки вокалу., підготовки   голосового апарату» для керівників дитячих вокальних колективів, «Форми патріотичного, естетичного виховання дітей та  молоді.  Просвітницька діяльність клубного закладу»; «Програма патріотичного, естетичного виховання дітей та  молоді міста Дніпропетровська на 2012 – 2016 роки», «Положення  про .проведення  Х районного фестивалю творчо обдарованої молоді «Весняна квітка».

Не  обійшлося на нараді і  без приємних хвилин, коли всі  разом  присутні учасники наради  щиро вітали з життєвими ювілеями  колег – директора Карабинівського СБК Лагуненка М.М. та режисера народного аматорського театру Межиріцького СБК  Іванову М.М.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner