baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

  Національним агентством України з питань державної служби відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.09.2007 №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» оголошується проведення у 2014 році щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Конкурс проводиться у три тури:

І тур — березень — квітень;

ІІ тур — травень — червень;

ІІІ тур — вересень — жовтень.

Конкурс проводиться серед державних службовців,що належать до          II — VII категорії посад державних органів, відповідно до їх організаційно-правового статусу в номінаціях:

«Кращий керівник» (беруть участь керівники структурних підрозділів, які мають загальний стаж державної служби не менш як 5 років, з них на керівних посадах не менш як 2 роки);

«Кращий спеціаліст» (беруть участь спеціалісти,які мають загальний стаж державної служби не менш як 2 роки).

У Конкурсі можуть брати участь державні службовці, які не мають дисциплінарних стягнень.

Для участі у І турі Конкурсу державні службовці подають організаційному комітету з проведення І туру Конкурсу:

— заяву про участь;

— копію особової справи державного службовця за формою П-2ДС;

— подання керівника структурного підрозділу, погоджене з головою профспілкової організації чи ради трудового колективу;

— інші матеріали (публікації в пресі, листи громадян, листи колективів з оцінкою діяльності претендента тощо).

Розпорядженням голови Павлоградської райдержадміністрації від            21 лютого 2014 року № Р-59/0/335-14 „Про проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець“ в райдержадміністрації в 2014 році“ утворений Організаційний комітет.

У рамках Конкурсу проводиться навчання за Комплексною програмою підвищення кваліфікації державних службовців ІІ-VІІ категорій посад, яка розроблена Інститутом підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України. Метою навчання державних службовців за Програмою є набуття та удосконалення системи знань і умінь, як основи професійної компетентності, здатності до ефективного вирішення завдань професійної діяльності в умовах модернізації державного управління, реалізації системних реформ, формування громадянського суспільства.

Переможці та лауреати Конкурсу нагороджуватимуться дипломами та цінними подарунками.

Переможці та лауреати ІІІ туру Конкурсу:

— користуються правом цільового направлення та вступу поза конкурсом до Національної академії державного управління при Президентові України, її регіональних інститутів, магістратур вищих навчальних закладів, які проводять підготовку фахівців за спеціальностями освітньої галузі «Державне управління»;

— рекомендуються для проходження стажування в центральних органах виконавчої влади та інституціях державного управління за кордоном;

— рекомендуються для зарахування до кадрового резерву на вищі посади в державному органі, в якому вони працюють, або на відповідні посади в державних органах вищого рівня.

Організаційним комітетом вносяться пропозиції керівникам державних органів, у яких працюють переможці та лауреати, щодо дострокового присвоєння їм чергових рангів державного службовця відповідно до законодавства.

Більш докладно умови проведення конкурсу розміщені на офіційному веб-сайті Нацдержслужби України – www.nads.gov.ua: банер „Всеукраїнський конкурс „Кращий державний службовець“.

За додатковою інформацією звертатися до сектору персоналу Павлоградської райдержадміністрації за тел.6-27-33(вул.К.Маркса,98, кім.313).

 

 

 

 

 

Демидасюк М.П., завідувач сектору

персоналу Павлоградської

райдержадміністрації                             

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner