baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Жінка завжди була охоронцем домашнього вогнища, матір’ю, уособлювала в собі ніжність, доброту. І разом з тим, була наполегливою, принциповою та рішучою. Є багато прикладів, коли жінка ставала консолідуючим фактором у суспільстві, об’єднувала непоєднувані протиріччя, ставала справжнім лідером та досягала успіхів у обраній справі. Історії відомі імена київської княгині Ольги, француженки Жанни д’Арк, української письменниці Лесі Українки, наших відомих сучасниць колишньої глави уряду Великобританії Маргарет Тетчер, улюбленої багатьма української письменниці і поетеси Ліни Костенко, а також багатьох інших видатних жінок. DSC07138

В Павлоградському районі проживають з першого погляду нічім не примітні жінки, але їх турбує будь – яка проблема у селі, вони можуть розділити радощі та нещастя кожного з односельчан та особливу повагу викликає їх незалежність, та суто українська риса характеру, яка є провідною для всієї нації. Сьогодні, заступник голови Павлоградської райдержадміністрації Л.М.Комаркова привітала  Біблу Тамару Анатоліївну та Круглу Людмилу Дмитрівну.

Тамара Анатоліївна — завідувач амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Богданівка відокремленого структурного підрозділу Павлоградського центру первинної медико-санітарної допомоги, лікар – педіатр  постійно підвищує свій кваліфікаційний рівень шляхом самоосвіти, впроваджує в роботу нові досягнення медичної науки. Має високий рівень культури поведінки і спілкування з людьми, тактовна, доброзичлива, користується авторитетом та повагою серед колег і мешканців Богданівської сільської ради.

DSC07152Кругла Людмила Дмитрівна – працює соціальним робітником Територіального центру соціального обслуговування Павлоградського району з 2005 року. За час роботи показала себе як доброзичливий, дисциплінований фахівець. Реагує на усі проблеми громадян похилого віку, своєчасно прагне допомогти у їх вирішенні. Приймає активну участь у житті колективу.

DSC07154Людмила Михайлівна наголосила, що доньки України завжди славилися своєю охайністю, спiвучiстю, надзвичайною красою i високим почуттям гідності та побажала  берегти в собі жінку, матір, берегиню роду, бо саме наша слабкість та ніжність робить, чоловіків сильними та турботливими.

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner