baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Відповідно до наказу Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 11.10.2010 №457 «Про затвердження та скасування національних класифікаторів» з 1 січня 2012 року набрав чинності новий національний класифікатор України ДК 009:2010 «Класифікація видів економічної діяльності» (далі — КВЕД-2010).

Згідно із частиною другою статті 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» (далі — Закон про реєстрацію) в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб- підприємців (далі — Єдиний державний реєстр) містяться відомості щодо юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, зокрема, про види їх діяльності. Частиною першою зазначеної вище статті Закону про реєстрацію визначено, що відомості про юридичну особу або фізичну особу-підприємця включаються до Єдиного державного реєстру шляхом внесення записів на підставі відомостей з відповідних реєстраційних карток та відомостей, що надаються юридичними особами державному реєстратору за місцезнаходженням реєстраційної справи згідно із законодавством України.

Законом про реєстрацію передбачено, що у випадку зміни суб’єктом господарювання виду діяльності державному реєстратору необхідно надати встановлений Законом про реєстрацію пакет документів для внесення відповідних змін до відомостей, які містяться в Єдиному державному реєстрі.

З метою недопущення створення черг у державних реєстраторів юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, рекомендуємо не зволікати з переходом на КВЕД-2010 та звернутись до державних реєстраторів юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців вже сьогодні (нагадуємо, що нове найменування КВЕД-2010, а також його цифровий індекс можна дізнатись за наступним посиланням — http://kved.ukrstat.gov.ua).

Державні реєстратори юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців знаходяться за адресою: м. Павлоград, вул. Дніпровська, буд.338, тел.4-31-22

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner