baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Протягом січня поточного року послугами Центрів обслуговування платників Західно-Донбаської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області, розташованих у центральному офісі в м. Павлоград, Тернівському та Юр’ївському відділеннях,  скористалося 6024 платників, яким надано адміністративних послуг – 1232, інших послуг – 4792.

Зокрема, видано 811 реєстраційних номерів облікової картки платника податків, прийнято та оброблено 1972 звіти від платників на паперових носіях, а також надано 1818 інших послуг, необхідних для ведення бізнесу.

Значну кількість серед наданих послуг займають усні роз’яснення, яких надано 1423. В основному вони стосувались порядку подання звітності в електронному вигляді, спрощеної системи оподаткування, декларування доходів громадян та сплати податку на землю.

Для інформування платників податків в Центрах обслуговування платників Західно-Донбаської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області оформлені інформаційні стенди, де можна ознайомитись із важливою податковою інформацією, зразками заповнення заяв, роз’ясненнями податкового законодавства та іншими інформаційними матеріалами. Крім того, для вивчення громадської думки, проведення оцінки діяльності Центрів обслуговування платників встановлено скриньку для заяв та пропозицій. Результати опитування використовуються для розробки та реалізації заходів з підвищення якості надання послуг у Центрах обслуговування платників.

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner