baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

05.02.2014 року на базі Павлоградської райдержадміністрації районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено засідання Клубу для прийомних батьків, на яке було запрошено представників Дніпропетровської обласної благодійної організації «Сяйво веселки»:     Кулик О.М. – соціального працівника, Лапіну М.Н. – психолога, Бабак В.І. –  юриста. В засіданні Клубу взяли участь: заступник голови райдержадміністрації –  Комаркова Л.М.,  директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Ряба О.М., головний спеціаліст центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який здійснює супроводження прийомних сімей – Удовенко Л.В.,  спеціаліст служби у справах дітей  –  Середа Н.Г., методист методкабінету відділу освіти –  Давидюк Н.М. та 10 прийомних батьків.DSC06693

На групі взаємопідтримки соціальний працівник проінформував прийомних батьків про діяльність та послуги, які надає благодійна організація. Юрист ознайомив прийомних батьків із законодавчою базою, яка визначає їх права та обов’язки. Психолог надав інформацію щодо проявів небажаної поведінки прийомних дітей: агресії, гніву, страху, образ, небажання навчатися, скоєння крадіжок, пояснила причини такої поведінки та надала відповідні рекомендації прийомним батькам для подальшого виховання дітей.

DSC06701  Прийомні батьки приймали активну участь в обговореннях, дискусіях, вони отримали відповіді на питання, які їх цікавили. Для них відкрилась можливість відвідувати семінари, тренінги, які організовує Дніпропетровська обласна благодійна організація «Сяйво веселки» .

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виражає велику вдячність представникам ДОБО «Сяйво веселки»: Кулик О.М., Лапіній М.Н., Бабак В.І. за надання прийомним батькам змістовної психологічної, юридичної та інформаційної допомоги.

Удовенко Л.В., головний спеціаліст Павлоградського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді

 

 

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner