baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Державна допомога сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасова державна допомога дітям взамін аліментів фінансується за рахунок коштів державного бюджету у вигляді субвенцій до місцевих бюджетів.

         Всі види державної допомоги призначаються та виплачуються управлінням соціального захисту населення Павлоградської райдержадміністрації.

Рішення про призначення або відмову в призначенні допомог приймається протягом десяти днів з дня подання заяви та усіх необхідних документів. У разі коли не надані всі необхідні документи, вони можуть бути додані додатково протягом місяця (для інвалідів не пізніше 3 місяців).

Після проведення призначення державних допомог управління надсилає особові справи з відповідними комплектами документів до обласного Центру по нарахуванню та виплаті допомог м. Дніпропетровська. Виплатним центром проводиться нарахування сум по державним допомогам та формуються відомості для проведення виплат. Виплатні відомості, які були сформовані виплатним центром, отримуються управлінням і надсилаються до банківських установ та поштових відділень.

Державні допомоги виплачується відповідно до Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 березня 2002 року № 256.

На виплату державної допомоги сім’ям з дітьми кошти надходять у вигляді субвенції з державного бюджету двічі на місяць. Отримані місцевими бюджетами суми субвенції перераховуються протягом одного операційного дня на рахунки управління соціального захисту населення, відкриті в управлінні Державної казначейської служби. Перерахування зазначених коштів на рахунки банківських установ та поштові відділення для виплати одержувачам здійснюється у 5-ти денний термін після надходження відповідної субвенції.

У січні поточного року субвенція з державного бюджету на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям за перший період січня 2014 року надійшла своєчасно та в установлені строки була перерахована на рахунки банківських установ і поштові відділення для виплати одержувачам допомог.

Призначення та виплата державних допомог проводиться управлінням своєчасно та в повному обсязі відповідно до чинного законодавства.

 

Управління соціального захисту

населення Павлоградської райдержадміністрації

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner