baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

У цілому світі мірою гідності людини вважається його подяка Матері за життя, за всі її старання, виховання і самопожертвування. Материнська любов зігріває нас на всьому життєвому шляху, і лише з втратою такої близької і улюбленої людини, як мама, ми розуміємо, як нам бракує її мудрості та теплоти.

DSC06391На виконання  Указу Президента України  щодо присвоєння почесного звання України  „Мати-героїня“ та відзначення жінок Богданівської сільської ради Павлоградського району перший заступник голови Павлоградської райдержадміністрації І.М.Чорний, голова Богданівської сільської ради Грищенко О.Г. особисто привітали Букрєєву Ніну Миколаївну, Сидорову Клавдію Григорівну, Шацьких Антоніну Петрівну, Нємцову Лідію Федорівну.  DSC06379Іван Миколайович від щирого серця подякував присутнім за натхненну та найвідповідальнішу материнську працю, за відданість, ласку, розуміння та надійну підтримку. Привітав з Днем Соборності та Свободи України і 95-ї річницею проголошення Акта злуки.DSC06376

DSC06380Від усього серця побажав міцного здоров’я, родинного благополуччя, щастя і добра на довгі літа! Щоб світлом і добром відгукувалися в душах дітей їх нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.  Поваги і шани від людей, а від Всевишнього – благословення!

 

 

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner