baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

 На виконання завдань Президента України щодо належної підготовки до відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка головою Павлоградської райдержадміністрації В.М.Дудніком проведено оперативну нараду з заступниками голови та керівникомапарату РДА з рогляду даного питання. DSC06130Відповідно до указу Президента України від 11 квітня 2012 року № 257/2012 «Про додаткові заходи з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка» протягом січня 2014 року в Павлоградському районі проведено наступні заходи:

 

DSC0622908 січня в Новодачинській бібліотеці відбулась година поезії «А нашого Шевченка завжди читають люди». Діти декламували свої улюблені вірші видатного поета, в прочитаних творах зуміли передати гордість, любов та великі почуття до українського Кобзаря. До заходу бібліотекар оформила книжкову виставку «Шевченкові джерела» та провела огляд літератури, представленої на виставці.

 

В Малоолександрівській бібліотеці діяла книжково-ілюстративна виставка «Пророк народжений Україною», в Карабинівській бібліотеці – «Кобзар на всі часи».

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner