baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

«Надати підтримку людям, яким немає де зігрітися взимку – це обов’язок відповідальної влади, яка турбується про громадян», — сказав Дмитро Колєсніков.

Голова облдержадміністрації зазначив, що зі зниженням температури та погіршенням погодних умов у зимовий період обласна влада організувала в містах і районах Дніпропетровщини роботу пунктів обігріву для населення, зокрема, для тих, хто не має місця постійного проживання.krzc3p6vgkk1

У містах і районах області розгорнуто 191 стаціонарний  пункт обігріву. Їх облаштували в медичних закладах, а також в закладах соціально-побутового і культурного призначення.

Більшість пунктів обігріву працюють цілодобово, тож зігрітися мешканці області можуть у будь-який час. Також там є ліжка для відпочинку. Тим часом соціальні працівники даватимуть людям гарячий чай, їжу, а за необхідності й теплий одяг. Крім того, у м. Дніпропетровську на вул.Курчатова,10, за дорученням голови облдержадміністрації Дмитра Колєснікова, встановили мобільний пункт обігріву, де можна зігрітися і випити чаю. Там також чергують працівники ДСНС, які в разі потреби надаватимуть необхідну допомогу.

Водночас задля безперебійної роботи установ соцзахисту у холодну пору на Дніпропетровщині створили оперативні штаби, які координуватимуть дії місцевих органів влади на випадок надзвичайних ситуацій, зазначив начальник управління цивільного захисту облдержадміністрації Сергій Коваленко.

 

 

Департамент  взаємодії з правоохоронними органами,

цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner