baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування –Павлоградський  регіон) повідомляє, що Міністерство фінансів наказом від 17.05.2022 року № 143 внесло зміни до форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи. Документ набере чинності з 01 січня 2023 року.

Змінами передбачається викладення у новій редакції форми податкової декларації про майновий стан і доходи та інструкції до неї.

Слід зазначити, що форма декларації отримала нові додатки:

Додаток Ф4 — розрахунок податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб та військового збору, оподатковуваних доходів від продажу протягом звітного (податкового) року об’єкта(ів) нерухомого та/або рухомого майна;

Додаток МПЗ — розрахунок загального мінімального податкового зобов’язання за податковий (звітний) рік, що розраховується фізичним особами — підприємцями (крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування) — власниками, орендарями, користувачами на інших умовах (в тому числі на умовах емфітевзису) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner