baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Павлоградський регіон) звертає увагу, що через некоректне заповнення реквізитів «Призначення платежу» та «Отримувач» у платіжних документах неможливо ідентифікувати платника податку та рознести суми сплати до інтегрованої картки платника, що призводить до виникнення податкового боргу, та, як наслідок, нарахування штрафних санкцій та пені платникам податків.

Порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» в розрахункових документах на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, платежів на бюджетні рахунки та/або єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на небюджетні рахунки, а також на єдиний рахунок, встановлений наказом Міністерства фінансів України від 24 липня 2015 року № 666, зі змінами та доповненнями.

Приділяйте увагу коректному заповненню реквізитів платіжних документів, це позбавить вас від виникнення податкового боргу, нарахування штрафних санкцій та пені.

Інформацію, щодо зарахування платежів до бюджету можна самостійно переглянути в приватній частині Електронного кабінету.

Окрім того, надаємо для використання довідкові матеріали:

Особливості заповнення реквізитів «Призначення платежу» та «Отримувач» розрахункового документа на сплату податків та зборів (крім єдиного внеску) на бюджетні рахунки;

Заповнення реквізитів «Призначення платежу» та «Отримувач» платіжного доручення на сплату єдиного внеску;

Заповнення реквізитів «Призначення платежу» та «Отримувач» розрахункового документа для зарахування коштів на єдиний рахунок.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner