baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Незважаючи на важкі умови під час активних бойових дій в Україні, зокрема злочині дії ДРГ та регулярні зіткнення з військами окупантів, податкові органи продовжують систематично та послідовно виконувати усі покладені на них обов’язки та підтримувати Збройні Сили України на різних рівнях. Окремо варто зазначити, що вжито усіх необхідних заходів щодо повного забезпечення безперервної роботи вищезазначеного органу, поза тим ніхто з керівництва та працівників цих установ не відмовились від повноваження своєї роботи в умовах війни.

Тому, для ефективного функціонування та потреб територіальних громад Дніпропетровщини Просимо вас сплатити єдиний податок – вагомий ресурс місцевих бюджетів. Проявляємо громадську відповідальність. Тримаємо економічний фронт.

Нашою метою є забезпечення належного фінансування української армії, захисту населення та підтримання повної життєдіяльності української держави. Працюємо разом. Зміцнюємо Україну. Захищаємо нашу свободу, суверенітет та територіальну цілісність.

Віримо в Україну! Підтримуємо Збройні Сили України! Працюємо на перемогу!

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner