baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

31 жовтня на базі Булахівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів історії. Делегацію вчителів очолила завідуюча методичним кабінетом відділу освіти Абабкова Наталя Борисівна, яка повідомила тему семінару: «Портфоліо вчителя як засіб систематизації та узагальнення методичного інструментарію». На порозі школи нас гостинно зустріла директор Масловська Наталя Анатоліївна. А ми, в свою чергу, привітали її з перемогою у проекті «Наші видатні земляки 2012».

Потім ми відвідали Храм Святого Миколая, побудований рік тому на благодійний внесок директора селянсько – фермерського господарства «Шторм»Кондрачука Віктора Васильовича,а керував будівництвом його син Сергій Вікторович. Отець Володимир відслужив службу за здоров’я і побажав  всім присутнімуспіхів на освітянській ниві.В Булахівськомуісторико – краєзнавчому музеї директор музею Позняк Віра Григорівна ознайомила нас з експозиціями музею та розповіла про історію села Булахівка.

100_1531-300x224 100_1535-300x224В музейній кімнаті шкільного музею юні екскурсоводи з 9 класу ознайомили нас з історією Булахівської школи та її вчителями. Керівник районного методичного об’єднання вчителів історії Пасічник Тетяна Петрівна продемонструвала своє портфоліо та провела для нас мастер клас. На цьому семінарі ми обмінялися досвідом, одержали методичні поради, дізналися багато нового і цікавого, гарно провели час і поспілкувалися в приємному товаристві. Ми дуже вдячні організаторам за цю зустріч на гостинній булахівській землі розфарбованій осінніми барвами. Цю розповідь хочеться закінчити словами місцевої поетеси Позняк В. Г.

100_1535-300x224Є на землі куточок найсвятіший,

Туди ведуть стежки з усіх доріг

Там сяє усміх мами найніжніший,

Барвисток ніжно горнеться до ніг

Там свіжим хлібом пахне так духмяно

Земну наснагу і любов душа там п’є

О Булахівка рідна, мій куточок незрівняний!

Щаслива я, що ти у мене є!

З вдячністю вчителі історії району

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner