baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Управління соціального захисту населення Павлоградської райдержадміністрації на виконання листа Міністерства соціальної політики України щодо припинення автоматичного продовження терміну дії платіжних карток АТ «Ощадбанк» повідомляє наступне.

 

АТ «Державний ощадний банк України» інформує, що надається остання можливість (до 01 квітня 2022 року) використання платіжних карток внутрішньо переміщених осіб, термін дії яких закінчився під час карантину (до 31.03.2021 року).

Картки Ощадбанку для внутрішньо переміщених осіб, що обслуговуються за тарифним пакетом «Мій рахунок», термін дії яких вже завершився або завершеється до кінця березня поточного року, не будуть блокуватись до 1 квітня 2022 року.

Починаючи з 1 квітня 2022 року Ощадбанк припинить надання можливості використання платіжних карток внутрішньо переміщених осіб, термін дії яких закінчився під час карантину (до 31.03.2021 року).

Нагадуємо, що заходи із автоматичним продовженням дії карток були реалізовані Ощадбанком як тимчасовий превентивний захід, спрямований на захист громадян від поширення COVID-19 до моменту запуску вакцинації.

Тож Ощадбанком, з огляду на соціальну та гуманітарну відповідальність перед суспільством, наявність інформації щодо випадків шахрайства з боку третіх осіб, поновлюється звична та передбачена в банківській спільноті процедура щодо подовження терміну дії платіжних карток.

Для уникнення черг/скупчення під час отримання карток просимо заздалегідь реєструватись в електронній черзі на сайті Ощадбанку https://cutt.ly/DYVT7S9  за посиланням https://appointment.oschadbank.ua/VPO.

В разі виникнення питань щодо отримання нової картки необхідно звернутись до обслуговуючого відділення або до контакт-центру Ощадбанку за номером телефону: 0 800 210 800.

Управління соціального захисту населення

Павлоградської райдержадміністрації

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner