baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

На території більшості областей держави та у м. Києві виникли складні ситуації, пов’язані з відсутністю постачання природнього газу бюджетним установам на осінньо – зимовий період 2021/2022 років. З метою термінового вирішення вищезгаданої ситуації, голови районних та обласних адміністрацій звернулись 10 жовтня 2021 року до Уряду та Президента України Володимира Зеленського.

Станом на 12 жовтня 2021 року для забезпечення нормальних умов життєдіяльності сотень тисяч мешканців областей, роботи закладів культури, освіти, охорони здоров’я прийнято рішення встановити ціну газу для бюджетних установ за 1000 куб. м з ПДВ, з урахуванням тарифу на послуги транспортування та коефіцієнту, який застосовується при замовленні потужності на добу — 16 554,00 грн.

 

ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» інформує бюджетні установи та організації про порядок укладання договору на постачання природного газу відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 рр. від 30 вересня 2021 року. Кабінет Міністрів України розпорядженням від 11 жовтня 2021 р. № 1234-р «Деякі питання діяльності акціонерного товариства “Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” попередньо одобрив укладання договорів постачання природного газу бюджетним установам та організаціям відповідно до примірного договору ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдингˮ. Звертаємо увагу, що договір має укладатися виключно з дотриманням вимог закону «Про публічні закупівлі». Просимо бюджетні установи і організації уважно та ретельно готувати весь пакет документів і надсилати на електронну адресу з правильними назвами та нумерацією для оперативного опрацювання. Перелік документів для завантаження:

1.Алгоритм дій для бюджетних установ та організацій щодо укладання договорів

2.Договір постачання природного газу (для бюджетних установ та організацій)

3.Протокол переговорів (для бюджетних установ та організацій при надзвичайній ситуації)

4.Протокол переговорів (для бюджетних установ та організацій якщо відкриті торги не відбулись)

Крім того, з метою прискорення процесу укладання договорів постачання природного газу просимо організувати централізовану передачу проектів договорів та необхідних документів, а також на електронну адресу: ngt@naftogaztrading.com.ua надіслати наступну інформацію:
— список бюджетних установ та організацій, які планують закуповувати природний газ у ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг»;
— орієнтовну дату подання до ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» проектів договорів.

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner