baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

23 жовтня 2013 року у малому залі засідань Павлоградської райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови райдержадмністрація Чорного І.М. пройшло засідання колегії.

На розгляд були винесені наступні питання:

1. Про підсумки соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району за 9 місяців 2013 року. (переглянути)

2. Про підсумки виконання бюджету району та районного бюджету за  9 місяців 2013 року. (переглянути)

3. Про заходи, вжиті Західно-Донбаською ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області щодо забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів за 9 місяців 2013 року. (переглянути)

4. Звіт Привовчанського сільського голови про виконання виконкомом сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади. (переглянути)

Поза регламентом було розглянуте питання «Реалізації  в регіоні завдань Президента України щодо патріотичного виховання молоді, шанобливого ставлення до історії та пам’яті про Велику Вітчизняну війну. Визволення Дніпропетровська від фашистських загарбників».

У рамках питання було розглянуто: 

  • Питання патріотичного виховання молоді: стан, роль і завдання патріотичного виховання в сучасних умовах; стереотипи, формування національної та патріотичної свідомості в закладах освіти, культури району;
  • Завідувач районного відділу освіти повідомив про заходи, які проводяться в загальноосвітніх закладах району, присвячені  річниці визволення України від фашистських загарбників, що в ці дні організовуються зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняній війні, бесіди з учнями про героїзм воїнів, проявлений у боротьбі за визволення України.
  • Пропозиції організування акції, заходів, метою яких стала би ідея активного пробудження молодого покоління.

Підсумовуючи засідання колегії, перший заступник голови райдержадміністрації наголосив, що «Метою національно-патріотичного виховання є формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття любові до України, пошани до видатних вітчизняних історичних діячів, готовності до виконання громадянських і конституційних обов’язків. Значну увагу патріотичному вихованню молоді приділяють органи державної влади, які здійснюють його переважно через формування готовності до захисту Вітчизни, поваги до чинного законодавства та засад демократичної, правової держави, поваги до української історії, видатних пам’яток культури.»

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner