baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

 23 вересня 2021 року відбулося засідання районної комісії з питань ТЕБ і НС при Павлоградській райдержадміністрації, на якому було розглянуто питання «Про встановлення “жовтого” рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Дніпропетровської області».

 

Враховуючи рішення Протоколу Дніпропетровської регіональної комісії ТЕБ і НС від 21 вересня 2021 року № 25, за результатами обговорення комісія ВИРІШИЛА:

 Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня

  1. 2020 року № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (із змінами, далі – Постанова КМУ № 1236) застосувати на території області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для “жовтого” рівня епідемічної небезпеки відповідно до Постанови КМУ № 1236 (із змінами). 

2.                 СІЛЬСЬКИМ, СЕЛИЩНИМ, МІСЬКИМ ГОЛОВАМ

2.1. Забезпечити виконання постанов головного державного санітарного лікаря України від 25 серпня 2021 року № 8 “Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)” та від 06 вересня 2021року № 10 “Про затвердження протиепідемічних заходів у освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)”.

 2.2. Вжити заходів щодо:

можливості залучення до процесу вакцинації, у тому числі вчителів та працівників закладів освіти, можливостей існуючих пунктів щеплень в закладах освіти;

забезпечення можливості та організації вакцинації, у тому числі вчителів та працівників закладів освіти, за допомогою виїзних мобільних вакцинальних сесій у разі відсутності в закладах освіти постійних пунктів щеплень;

інформування та проактивного запрошення до вакцинації не лише вчителів та працівників закладів освіти, а також їх родичів та родичів здобувачів освіти до існуючих пунктів щеплень в закладах освіти та під час роботи виїзних мобільних вакцинальних сесій. 

  1. КЕРІВНИКАМ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ ТА   ОРГАНІЗАЦІЙ ВСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ

Забезпечити виконання та контроль за виконанням обмежувальних протиепідемічних заходів відповідно до встановленого рівня епідемічної небезпеки розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19 відповідно Постанови КМУ № 1236.

  1. 4. СІЛЬСЬКИМ, СЕЛИЩНИМ, МІСЬКИМ ГОЛОВАМ 

4.1. Провести широке інформування та роз’яснювальну роботу серед населення щодо протиепідемічних обмежень, передбачених для “жовтого” рівня епідемічної небезпеки.

4.2. Активізувати за участю регіональних засобів масової інформації і телерадіоорганізацій інформаційно-роз’яснювальну роботу, в тому числі у закладах освіти, та поширення соціальної реклами стосовно:

профілактики захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, і можливих наслідків захворювання на неї;

необхідності проведення вакцинації.

  1. СІЛЬСЬКИМ, СЕЛИЩНИМ, МІСЬКИМ ГОЛОВАМ 

Виходячи із встановлених рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19, забезпечити організацію здійснення контролю за виконанням обмежень, передбачених для відповідних рівнів епідемічної небезпеки, визначених постановою КМУ № 641. У межах компетенції здійснити комплекс заходів щодо посилення роботи з виявлення та припинення фактів вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 443 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner