baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

На виконання Указу Президента України від 27 вересня 2007 року № 922/2007 “Про Європейський тиждень місцевої демократії” розроблено та затверджено план заходів по відзначенню відповідно якого з 14 по 20 жовтня 2013 року проведено наступні заходи:

В усіх бібліотеках Павлоградського району до Європейського тижня місцевої демократії були оформлені та діяли книжкові виставки, інформаційні куточки, тематичні полички. В Кочережківській та Вербківській бібліотеках експонувались книжково-ілюстративні виставки «Європа – наш спільний дім»; в Новодачинській бібліотеці – «Шлях України до Європи»; в Троїцькій бібліотеці – «Під прапором державотворення». До уваги користувачів КЗК «Павлоградськарайонна бібліотека» представлений інформаційний куточок «Європейський Союз – Україна: до спільних цілей через співпрацю партнерства».

З 14 по 18 жовтня в КЗК «Павлоградська районна бібліотека», Богуславській, В’язівоцькій та Вербківській сільських бібліотеках відбувся цикл бесід «Україна – демократична правова держава» для користувачів Інтернет-центрів з послідуючим переглядом документальних фільмів із циклу «Невідома Україна».

У Вербківській, Межиріцькій та Новодачинській сільських бібліотеках діють скриньки, на які жителі цих сільських рад мають можливість надсилати скарги та пропозиції щодо діяльності органів місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування.

В Булахівській та Богданівській бібліотеках оформлені інформ – дос’є «Чи знаєте ви свого депутата?» та «Місцева демократія – основа демократичної держави».

18 жовтня для всіх жителів села Малоолександрівка в сільській бібліотеці юрист Привовчанської сільської ради надавав безкоштовну правову консультацію «Місцева демократія – в дії».

14 жовтня в Межиріцькій бібліотеці відбулась година – подорож для учнів 8 класу «Центр Європи – в Україні»; в Новодачинській бібліотеці — урок державності для дітей «Я людина вільного суспільства, вільно дихаю і вільно я живу».

15 жовтня в Богуславській бібліотеці відбулась віртуальна подорож для користувачів Інтернет-центру «Країнами Європи»; для учнів 8-9 класів в Новоруській бібліотеці відбувся усний журнал «10 кроків до Європи».

18 жовтня в Троїцькій бібліотеці відбулась віртуальна подорож для школярів «Столицями Європи»; в Привовчанській бібліотеці — година права «Правила і закони в твоєму житті» для підлітків та юнацтва.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner