baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного міста. Він об’єднує всіх, кому дорогий Павлоград, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди. У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини.

У житті Павлограда є багато яскравих сторінок, з ним пов’язані імена відомих діячів, вчених, митців, письменників, спортсменів, лікарів. Усі досягнення, якими багате місто, складаються з вашої щоденної праці, знань і талантів, дорогі павлоградці!

Дякую всім вам за небайдужість до долі рідного міста, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. І представникам старшого покоління – мудрим наставникам,  і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати громаду. Я вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнений, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум – гарантія розвитку і процвітання нашого міста і всієї України.

У цей непростий для нашої держави час, коли триває війна на сході країни й боротьба з пандемією коронавірусу,  нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

Висловлюю велику подяку всім хто боронить кордон нашої держави.

Низький уклін медичним працівникам, які в період карантину відважно несуть варту по захисту здоров’я  мешканців громади.

Вдячність і освітянам, які навчають і виховують майбутнє нашого міста і країни.

Дякую комунальним підприємствам, які продовжують працювати на належному рівні і безперебійно надають комунальні послуги.

Шана працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток Павлограда.

День народження – це завжди приємне і радісне свято.

Дорогі жителі та гості міста Павлоград!

Вітаю всіх з Днем міста і бажаю злагоди, добробуту і процвітання, здоров’я, довголіття, родинного тепла і щастя кожній родині! Бережімо свій дім, свою  маленьку Батьківщину.

 

Голова райдержадміністрації                                    Сергій РУБЛЕВСЬКИЙ

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner