baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Нещодавно начальник Павлоградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталія Жуковіна та начальник Юр’ївської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ольга Радіонова взяли участь у засіданні робочої групи Юр’ївської селищної ради для опрацювання та комплексного вирішення питань у сфері незаконного використання земель та організації проведення заходу «Урожай».

У засіданні прийняли участь представники округу та керівники сільськогосподарських підприємств, які знаходяться на обліку у Юр’ївській державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.

Наталія Жуковіна відмітила, що суттєвим резервом бюджету громади залишається добровільне щорічне декларування доходів, у т.ч. громадян, які самостійно обробляють власні земельні ділянки чи паї площею понад 2 га, та отримують доходи від продажу сільськогосподарської продукції, а також фізичних осіб – орендодавців, які надають власні земельні ділянки чи паї в оренду громадянам, які не є суб’єктами господарювання, та отримують дохід у вигляді орендної плати. Звернула увагу на необхідності дотримання податкового законодавства платниками податків, а саме, своєчасному/повному декларуванні земельного податку, орендної плати за землю, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та податку з доходів фізичних осіб, своєчасній/повній сплаті нарахованих податків і зборів, погашенні податкового боргу; легалізації тіньової зайнятості населення, протидії ухиленням від оподаткування.

Ольга Радіонова нагадала про переваги користування електронними сервісами ДПС України та наголосила, що податківці готові завжди надати кваліфіковану допомогу та пораду щодо адміністрування податків та роз’яснення податкових новацій.

У свою чергу заступник селищного голови Тамара Біловол акцентувала увагу на готовність спеціалістів громади до якісної та ефективної співпраці громади з податковою службою та платниками податків, задля забезпечення виконання дохідної частини бюджету Юр’ївської селищної ради.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner