baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Днями, Павлоградським міськрайонним центром зайнятості організовано ярмарок вакансій на замовлення ФОП Твердохліб О.Г. та ФОП Гуржій Л.С. для оперативного укомплектування вакансій за посадою продавець непродовольчих товарів.

Роботодавці презентували свої вакансії та розповіли присутнім шукачам роботи про вимоги до претендентів, розмір заробітної плати, розпорядок робочого дня, ознайомили з мотиваційними програмами для працівників. Також наголосили на офіційному оформленні трудових відносин та гарантіях соціальної захищеності.

В заході прийняли участь 18 безробітних, які відповідають кваліфікаційним вимогам роботодавців. Безробітні мали нагоду поспілкуватись безпосередньо з роботодавцями та з’ясувати всі особливості роботи, також отримати відповіді на запитання щодо посадових обов’язків, відповідальності,  тощо.

За результатами проведеної ярмарки, зацікавлені особи мають можливість відвідати роботодавців та пройти стажування безпосередньо на робочому місці.

Подібні заходи є важливою складовою живого контакту і стимуляцією відносин між шукачами роботи та роботодавцями, а позитивні результати дозволяють закласти міцний фундамент в реалізації державної політики зайнятості

На фото: робочі моменти заходу

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner