baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Міжнародний день людей похилого віку відзначається щорічно 1 жовтня з 1991 року. День літньої людини – це чисте і світле свято. Свято наших батьків, бабусь та дідусів. Президент України визначив метою його святкування — зосередження уваги на проблемах літніх людей, підвищення рівня поінформованості суспільства щодо питань демографічного старіння, індивідуальних та соціальних потреб літніх людей, їх внесок в суспільний розвиток, необхідності зміни ставлення до літніх людей, необхідного догляду, забезпечення їм незалежності, участі в житті громадськості.         Цього дня жодна людина поважного віку Павлоградського району не залишилась без уваги районної влади. В кожному населеному пункті проведено урочистості з вшанування людей поважного віку. Кожен почув від керівництва району слова вдячності за віддану працю, розбудову держави, району, села… До  стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання с. Троїцьке завітала заступник глови Павлоградської райдержадміністрації Л.М.Комаркова. Вона частий гість в цьому будинку. Кожен старенький знає її в обличчя та радо вітає. Вони разом переглянули концерт та погомоніли про життя.

Наближаючись до останньої межі, багато хто з них відчув всю серйозність життя. До них прийшли хвороби, залежність, самотність, втрати… Але ж душа не старіє і здається їм, що так недавно ще ходили вони до школи, закохувалися, вчились, мріяли, будували плани на майбутнє… і думали як багато у них попереду…

Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою. Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але… Роки минають швидко і в якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь та дідусів.

Тому наш прямий обов’язок — створити для громадян похилого віку гідні умови життя, забезпечити їм належний захист та підтримку. Закликаємо усіх бути чуйними до літніх людей, що живуть поруч із нами, оточити їх теплом та увагою.

 

Дорогі ветерани!

Добра і затишку вам та вашим родинам, міцного здоров’я, довгих і щасливих років життя.

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner