baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

У день великого християнського свята Віри, Надії, Любові та їх матері Софії відзначаємо День усиновлення.

Імена святих, що нині ми вшановуємо, символізують найкращі людські почуття та моральні чесноти, які виявляють люди, приймаючи в родини дітей, які за різних життєвих обставин втратили свою сім’ю.

З великою жертовною любов’ю зігрівають вони дітлахів у своїх родинах, дають їм надію на щасливе дитинство і повноцінне майбутнє, вселяють у зболені дитячі серця і душі віру в життя, навчають дітей бути самодостатніми, мудрими, впевненими у собі, виховують достойними громадянами Української держави.

Кожна дитяча доля, з тих, хто втратив рідних батьків, – нелегка. Багато зусиль треба докласти, щоб допомогти таким дітям повірити у себе, зрозуміти, що вони є цінністю для суспільства.

Ми дякуємо всім усиновителям, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям і з повагою вклоняюся їм!

На сьогодні 12 юних українців усиновили наші мешканці району, 47 дітей виховуються в сім’ях опікунів, 16 дітлахів мають можливість щодня пригортатися до мами і тата в прийомних сім’ях.

Ми переконані та глибоко вірими в те, що усиновлення та інші форми сімейного виховання в Павлоградському районі будуть і надалі активно розвиватися. Адже джерело цього величного руху лежить в українському серці, в українській ментальності. Для українця дитина завжди була найвищою цінністю!

Дитина повинна мати маму і тата – це закон життя! Він не підлягає переглядам чи ревізуванню. Всім, хто причетний до втілення цього закону в життя, наша повага і вітання!

Хай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай Ваше життя буде безхмарним та заможним, а найяскравіші зірки падають Вам у долоні та допомогають здійсненню всіх найзаповітніших мрій та сподівань! Нехай прийняте Вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у Вашому житті! Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть Вам у будівництві міцного довголіття власної родини!

 

З Днем усиновлення!

 

З повагою

 

Голова Павлоградської районної держадміністрації      В.М. Дуднік

Голова Павлогрдаської районної ради                            В.Г.Булгаков

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner