baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

13 травня 2021 року, у приміщенні Дніпропетровської обласної державної адміністрації відбулася нарада щодо утворення робочої групи для опрацювання та комплексного вирішення питань у сфері незаконного використання земель та організації проведення заходу «Урожай» на території Дніпропетровської області.

У нараді прийняли участь в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Мазур Ольга та фахівці ГУ ДПС.

На засіданні розглядались питання, пов’язані із незаконним використанням земель у Дніпропетровській області.

Мета операції «Урожай» – виявлення та запобігання використанню схем ухилення від оподаткування суб’єктами, що здійснюють діяльність у галузі сільськогосподарського виробництва.

Заходи у рамках операції «Урожай» направлені на виявлення тіньових користувачів землі, максимальне залучення до декларування отриманих доходів, підвищення рівня виплати заробітної плати і як результат – збільшення сум надходжень до бюджетів усіх рівнів.

Підбиваючи підсумки роботи, присутні підкреслили, що кінцева мета спільних заходів у напрямку комплексного вирішення питань у сфері незаконного використання земель та організації проведення заходу «Урожай» на території Дніпропетровської області – це наповнення, перш за все, скарбниць місцевих громад, а цьому сприяє упередження схем ухилення від оподаткування, легалізація заробітної плати, розширення кола офіційно працевлаштованих сільськогосподарських працівників та створення нових робочих місць.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner