baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Павлоградський відділ організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Дніпропетровській області звертає увагу, що ДПС України на офіційній сторінці «Державна податкова служба України» мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/TaxUkraine) повідомила про наступне.

Якщо за результатами камеральної перевірки за звітні (податкові) періоди, протягом яких здійснюються заходи спрямовані на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), контролюючим органом встановлено заниження податкового зобов’язання, то штрафні санкції, передбачені ст. 123 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), не застосовуються (крім порушень за нарахування, декларування та сплату податку на додану вартість, акцизного податку, рентної плати).

У разі визначення контролюючим органом суми податкового зобов’язання за результатами камеральної перевірки податкових декларацій (уточнюючих розрахунків) з податку на додану вартість, акцизного податку, рентної плати за звітні (податкові) періоди, протягом яких здійснюються заходи спрямовані на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) застосовуються штрафні санкції, передбачені пп. 123.1 – 123.3 ст. 123 ПКУ.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner