baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

На виконання Угоди про співпрацю  між Троїцькою ОТГ та Павлоградським МРЦЗ фахівці служби зайнятості надають місцевим мешканцям інформаційні послуги. Важливим напрямом роботи є інформування батьків дітей, що закінчують середні навчальні заклади  громади та обирають подальший професійний шлях.

 

Днями на запрошення директора Привовчанської ЗШ Троїцької ОТГ Карплюк Анни Василівни фахівці Павлоградського міськрайонного центру зайнятості взяли участь у проведенні батьківських зборів у  школі.  Захід був спрямований на роз`яснення основних профорієнтаційних підходів, що стосуються вибору професії.

 

Фахівці центру  розповіли про стан ринку праці у регіоні, про ті професії та спеціальності, які сьогодні затребувані роботодавцями, ознайомили слухачів з послугами, які надаються молоді у центрі зайнятості.

 

Це зокрема:

  • унікальна можливість оцінити свої сильні сторони та обрати професію за допомогою тестування на платформі ДСЗ з профорієнтації та розвитку кар’єри
  • професійне навчання
  • проведення заходів за профорієнтаційною тематикою для дітей, батьків та вчителів.

 

Фахівць з профорієнтації Марія Шапа  наголосила, що обирати майбутню професію потрібно завчасно, щоб мати змогу все добре обміркувати. Обраний фах має не тільки відповідати здібностям і бажанням, а й бути затребуваним на ринку праці. Професійну допомогу щодо вибору майбутньої професії діти та їх батьки можуть отримати у Павлоградському міськрайонному центрі зайнятості.

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner