baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Дніпропетровська обласна державна адміністрація прийняла Концепцію  спільних дій з проведення «Місячника добровільної  легалізації трудових правовідносин у Дніпропетровській області» між головним управлінням Міндоходів у Дніпропетровській області, Дніпроперовським обласним центром зайнятості, Регіональною Радою підприємців Дніпропетровської області.

         Предметом Концепції  є реалізація принципу організаційної єдності, спрощення процедури легалізації трудових правовідносин між суб’єктами господарювання та найманими працівниками, скорочення часу, витраченого підприємцями на реєстрацію трудових договорів та отримання якісної інформації з питань роз’яснення податкового законодавства (строків надання звітності, нарахування та сплати податку на доходи фізичних осіб, сплата єдиного соціального внеску, захисту прав та законних інтересів працівників, найманих працівників).

У рамках даної програми сумісно з усіма зацікавленими органами влади розроблено план спільних дій щодо реалізації положень зазначеної Концепції.

«Місячник добровільної  легалізації трудових правовідносин  у Дніпропетровській області» проводиться з 30 серпня до 30 вересня 2013 року. В зазначений період  для надання додаткових можливостей у реєстрації трудових договорів, кваліфікаційної допомоги роботодавцям та найманим працівникам з питань правильності оформлення трудових відносин роботу Павлоградського міськрайцентру зайнятості подовжено до 20-00 години.

Даною Концепцією також передбачено посилення контролю за суб’єктами господарювання на предмет належного оформлення трудових правовідносин між роботодавцями та працівниками.

Управління соціального захисту населення

Павлоградської райдержадміністрації.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner