baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

В грудні 2010 року рішеннями сесій сільських рад всі амбулаторії та ФАПи Павлоградського району були передані  у власність Павлоградської районної ради, а з 01.01.2011 року увійшли до складу Павлоградської центральної районної лікарні,  як структурні підрозділи поліклініки.

На виконання Закону України «Про порядок проведення реформування системи охорони здоров’я у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та м. Києві» з 01.11.2011 року  був створений Павлоградський районний центр первинної медико – санітарної допомоги, до складу якого увійшли всі амбулаторії, фельдшерсько – акушерські, фельдшерські та медичні пункти, як відокремлені структурні підрозділи.

При проведенні реформування штатні посади амбулаторій та фельдшерських пунктів не скорочувалися, фізичні особи не звільнялися.

DSC08966-300x224

Відокремлений структурний підрозділ Павлоградського РЦПМСД Богданівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини обслуговує 5025 чоловік. В липні 2012 року проведений потоснийремонт витрачено 68,5 тис. грн.Фельдшерський пункт села Тельмана надає медичні послуги населенню в кількості 119 чоловік с. Тельмана та жителям  хутора Мерцалівка – 53 особи.DSC08971-300x224

Керівники районувиїздили в селоТельмана03 вересня 2012 року, з метою покращення якості надання медичних послуг в ході втілення заходів передбачених реформою охорони здоров’я. виявлено наступне:DSC08980-300x224

  • фельдшерський пункт укомплектований медичним персоналом. Нарікань населення села Тельмана та села Мерцалівка на роботу медичних працівників не було.
  • на фельдшерському пункті проведений ремонт на суму 4,6 тис. грн.
  • в  результаті реформування пункт швидкої медичної допомоги був переданий до складу КЗ «Павлоградської міської станції швидкої медичної допомоги» Дніпропетровської обласної ради», але знаходиться при  амбулаторії.
  • в результаті реформування матеріально – технічна база амбулаторії загальної практики сімейної медицини була до оснащена,  надано санітарний автотранспорт для обслуговування мешканців Богданівки, прилеглих сіл Тельмана, Самарське та Мерцалівка.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner