baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Шановні освітяни!

Вітаю вас з початком роботи серпневої конференції педагогічних працівників!Для підвищення якості освіти, її конкурентоспроможності та інтеграції в європейський і світовий освітній простір Президент України Віктор Янукович запровадив Національну стратегію розвитку освіти. В основу системної модернізації освіти покладено принцип пріоритетності людини.

В області успішно впроваджується інноваційний регіональний проект «Новій Дніпропетровщині — новий стандарт освіти». Завдяки  вашому професіоналізму, активному застосуванню передових методик, використанню світового досвіду та інноваційних технологій регіональна система освіти та науки стає підґрунтям для зростання конкурентоспроможності економіки та інтелектуального потенціалу суспільства.

На сьогоднішній конференції будуть визначені конкретні завдання на новий навчальний рік задля посилення позиції Дніпропетровщини як потужного освітнього та наукового центру України.

Бажаю вам натхнення, реалізації амбітних планів та плідної роботи для піднесення освіти та науки Дніпропетровщини й України на якісно новий рівень.

  З повагою 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner