baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Інформуємо вас, що відповідно до Закону України «Про ринок електричної енергії» забезпечення населення електроенергією з 01.01.2019 здійснюють окремі компанії – оператори системи розподілу (ОСР) та постачальник універсальної послуги.
Враховуючи важливе соціальне значення інформації та підвищення обізнаності населення про державну реформу, просимо вас сприяти у розміщенні повідомлення на офіційному веб-порталі та у соціальних мережах.  
Звернення директора електропостачальника YASNO у Дніпропетровській області, а також текст інформаційного повідомлення та графічне зображення додаються у вкладенні.
 

Довідка:
YASNO – постачальник електроенергії, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.
 

 
Прес-служба YASNO
у Дніпропетровській області
(050) 055 57 11
PR@yasno.com.ua
yasno.com.ua

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner