baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Для комфортного сервісного обслуговування платників, які бажають отримати податкові консультації та інші адміністративні послуги, що належать до компетенції органів податкової служби, створені Центри обслуговування платників.

Для наближення послуг до фізичних та юридичних осіб, забезпечення зручних і доступних умов для отримання сервісів, Головне управління ДПС у Дніпропетровській області вирушила до платників податків на мобільному ЦОПі.

«Мобільний ЦОП створено з метою вирішення невідкладних питань з оподаткування, забезпечення зручних та доступних умов для декларування та отримання послуг і сервісів фізичними та юридичними особами, поліпшення іміджу податкових органів, підвищення ефективності умов роботи», наголосила в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ольга Мазур.

На мобільний ЦОП покладені наступні задачі:

— надання адміністративних послуг та консультацій у найкоротший строк;

— поліпшення якості надання адміністративних послуг;

— приймання звітності;

— інформування про порядок надання адміністративних послуг;

— інформування про впроваджені електронні сервіси податкової служби та привілеї «Електронного кабінету».

Мобільний ЦОП, як ланка сервісного обслуговування, також забезпечує надання платникам безкоштовного програмного забезпечення для формування та подання звітності платників в електронному вигляді.

Від сьогодні мобільний ЦОП запрацював і надає послуги.

«Головне управління ДПС у Дніпропетровській області долучилось до Волонтерського руху щодо надання адміністративних послуг і консультацій особам з обмеженими можливостями та іншим особам з особливими потребами та мобільний ЦОП вирушив до Дніпропетровського учбово-виробничого об’єднання українського товариства сліпих «ЛУЧ»», повідомила начальник управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Алла Свірська.

Мобільний ЦОП – це вперше, коли не Ви рушили за адміністративними податковими послугами, а адміністративні послуги рушили до Вас!

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner