baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Щороку напередодні Дня незалежності ми вшановуємо одну із головних національних святинь – Державний Прапор України.

Під синьо-жовтими знаменами український народ утверджував віковічну мрію про свободу, державність та соборність. Саме цей стяг 21 рік тому було внесено до сесійної зали Верховної Ради, що символізувало початок нової сторінки в нашій історії – утвердження новітньої української державності.

IMG_4266-300x168

Державний Прапор України є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Під ним ми досягаємо суспільних, мистецьких і спортивних звершень, перемагаємо на міжрайонних конкурсах та змаганнях. Мить, коли піднімається Державний Прапор України, – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю. Синьо-жовтий прапор є тим об’єднуючим символом, що незалежно від національності, мови спілкування, віри чи конфесії гуртує нас в одне ціле – Український народ.

На Павлоградщині щороку 23 серпня – день Державного прапору України урочисто відзначається в кожному населеному пункті.

IMG_4267-300x168

 

Цього року керівники району завітали до Булахівської сільської ради. За участі голови райдержадміністрації Дудніка В.М., голови районної ради Булгакова В.Г., голови Булахівської сільської ради Окселенка М.О., директора школи Масловськоїх Н.А., жителів села та учнівської молоді урочисто піднято Державний Прапор України.

Тож нехай наш прапор завжди гордо майорить над Україною та буде надійним оберегом у всіх наших справах та помислах!

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner