baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Піклуючись про здоров’я та безпеку клієнтів, постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO призупиняє особистий прийом відвідувачів в усіх енергоофісах Дніпропетровщини на період карантину.   

Спілкування з фахівцями енергоофісів YASNO відбуватиметься телефоном та через інтернет. Для кожного енергоофісу будуть виділені додаткові мобільні номери телефонів та окремі електронні адреси. Найближчим часом ці контакти будуть розміщені на вході до енергоофісів, а також опубліковані на сайті yasno.com.ua.

Електропостачальник YASNO створив усі необхідні умови, щоб більшість питань можна було вирішити за декілька хвилин, не виходячи з дому. Сплатити рахунок, передати показання лічильника, отримати консультацію щодо розрахунків та нарахувань можна дистанційно:

  • через Особистий кабінет на сайті YASNO;
  • за допомогою мобільного додатку Dnipro YASNO;
  • у приватних повідомленнях на сторінці у Facebook;
  • електронною поштою: dp@yasno.com.ua;
  • за телефоном контакт-центру: (056/067/050) 770-11-55;

«Безпека та здоров’я клієнтів та співробітників YASNO – наш головний пріоритет. Ми маємо всі можливості, аби навіть в умовах карантину продовжувати надавати якісний сервіс», – сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Якщо ви вже досвідчений користувач онлайн-сервісів, будь ласка, підкажіть людям похилого віку, рідним, друзям та сусідам, як швидко вирішувати комунальні питання телефоном та через інтернет.

Про повернення енергоофісів YASNO до звичного режиму роботи буде повідомлено додатково.

 

Довідка

YASNO – постачальник електроенергії, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner