baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

 

Для ознайомлення громадськості з намірами забудови частини території Троїцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області за межами населеного пункту для розміщення сонячної електричної станції, в приміщенні Павлоградської районної державної адміністрації

за адресою 51400, м. Павлоград, вул. Центральна, 98 оприлюднено проект:

 

Детальний план частини території Троїцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області за межами населеного пункту для розміщення сонячної електричної станції.

Проект розроблено на виконання Розпорядження голови Павлоградської районної державної адміністрації № Р-121/01335-19 від 27.05.2019р, згідно до завдання на проектування.

Замовник – Павлоградська районна державна адміністрація Дніпропетровської області, виконавець – ТОВ «СОДЕЛЬ», ГАП — Л. В. Рудіна.

Метою розроблення детального плану є уточнення в більш крупному масштабі положень схеми планування території району, визначення функціонального призначення та параметрів забудови окремої території району з метою розміщення енергогенеруючого підприємства (сонячної електростанції), формування пропозиції щодо можливого розташування проектних будівель та споруд сонячної електростанції в межах однієї проектної території із дотриманням містобудівного, санітарного, екологічного, природоохоронного, пожежного та іншого законодавства з метою залучення інвестицій згідно інтересів територіальної громади заходів щодо реалізації містобудівної політики розвитку території району.

Розділ проекту «Охорона навколишнього середовища» є звітом про стратегічну екологічну оцінку.

Проект представлено для ознайомлення в робочі дні з 17.01.2020р. по 17.02.2020р. (30 днів), з 9-00 до 12-00 та з 13-00 до 16-30.

Відповідальний за організацію розгляду начальник відділу містобудування і архітектури, економічного розвитку, адміністративних послуг, цивільного захисту та мобілізаційної роботи райдержадміністрації Т.В. Гриценко.

Пропозиції та зауваження надаються письмово, з зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом, а також з обґрунтуванням відповідно до вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил, на адресу містобудування і архітектури, економічного розвитку, адміністративних послуг, цивільного захисту та мобілізаційної роботи до 17.02.2020р.

Розгляд наданих пропозицій закінчується 17.02.2020р.

Запрошуються до участі народні депутати України та місцевої ради; повнолітні фізичні особи, які проживають на території Павлоградського району; юридичні особи, які здійснюють діяльність на території ради, а також власники та користувачі земельних ділянок.

ПЗ ДПТ Троїцька СЕС

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner