baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

9 липня 2013 року головою Павлоградської райдержадміністрації В.М.Дудніком проведено засідання Комітету з управління впровадженням Стратегії соціального партнерства компанії ДТЕК і Павлоградського району на 2013-2015 роки. Членами комітету заслухано та обговорено:

  • інформацію про процедуру моніторингу реалізації Стратегії соціального партнерства та інформаційного супроводження;
  • звіт про реалізацію соціального партнерства за І півріччя та календарний план реалізації на ІІ півріччя 2013 року (інформація про заключення договорів по реалізації проектів та процедур фінансування від ДТЕК, звіти керівників проектів про хід їх реалізації);
  • інформація про стан бюджетного фінансування проектів;
  • створення комісії з забезпечення населення та приміщень соціальної сфери Павлоградського району вугіллям на побутові нужди.

DSC03516 DSC03518 DSC03520 DSC03522 DSC03524 DSC03526

Прийняли рішення:

  1. За висновками моніторингу робота з реалізації Стратегії соціального партнерства та інформаційного супроводження проводиться на належному рівні та згідно термінам.
  2. Заключення договорів по реалізації проектів та процедур фінансування від ДТЕК протягом І півріччя відбувається в встановлені строки, тому реалізація всіх запланованих проектів ведеться згідно затвердженого графіка.
  3. Затверджено склад комісії, категорії населення та умови забезпечення вугіллям на побутові нужди.

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner