baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Управління соціального захисту населення Павлоградської райдержадміністрації повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 „Деякі питання надання житлових субсидій    та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі” затверджено Порядок надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, який застосовуватиметься  з 1 жовтня 2019 року. Розрахунок розміру пільги буде проводитися Управлянням соціального захисту населення в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб,  які мають право на пільги (далі – ЄДАРП).

Для забезпечення  своєчасного та успішного надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг Департаментом соціального захисту населення Дніпропетровської обласної державної адміністрації доручено актуалізувати відомості про пільговиків в ЄДАРП, у тому числі інформацію про номери мобільних телефонів пільговиків.

Просимо мешканців Павлоградського району, які мають право               на пільги або їх уповноважених преставників в найкоротший термін звернутися до Управління Соціального захисту населення  Павлоградської райдержадміністрації за адресою: м. Павлоград, вул. Світлічної Ганни, 53а (каб. № 2 ) та надати  актуальні номери мобільних телефонів пільговиків.

 

 

 

Адміністрація Управління соціального захисту населення

Павлоградського району

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner